Ticker

6/recent/ticker-posts

Advertisement

Responsive Advertisement

VIA SEBASTE / TUZ YOLU YÜRÜYÜŞÜ


 22 Nisan - 25 Nisan 2021 - Ulusal Egemenlik Yürüyüşü

Buluşma Yeri Akseki İlçe Merkezi - Antalya

Ülkemizin yeni rotası, dünyanın tek gerçek antik yol rotası.
3 gece kamplı 4 günlük yürüyüş programıdır.
Yürüyüş boyunca taş döşeli Roma yollarının en güzellerinden geçeceğiz. 

1. Gün: Hüsamettin köy - Belenilvat - Büyükilvat - Dedire 13 km
2. Gün: Dedire - Gravanda - Cemerler - Murtiçi 23 km
3. Gün: Murtiçi - Fersin (18 km)
4. Gün: Fersin - Roma Köprüsü (Gebedere) - Çaltılıçukur
2012'den beri kendi çabalarımızla keşif, haritalandırma, tabelalandırma, işaretleme ve kitap yazımını sürdürerek bu yıl rotamızı tamamladık. Yürüyeceğimiz rotaları -birileri gidip yürümezse- ilk yürüyen topluluk olacağız. Herkes Akseki'ye kendi olanağı ile gelecektir. Yük taşımak için bir araç tutulacaktır. Araç masrafını katılımcılar kendi aralarında bölüşecektir.
Bugüne kadar proje desteği vs çok uğraştım yoruldum, kimseden destek almıyorum. Yeni kazıklar istemiyorum. Etkinlik için basacağımız tişört ücretini de herkes kendisi öder.
Sayımız az olursa ortak yemek yaparız. Herkes üzerine düşeni öder. Aksi halde herkes alışverişini yapıp gelsin.
Gecikme vs durumlarında değişiklik yapma hakkına sahibim. Katılacağım diyen herkes vereceğim hesaba etkinliğin tahmini toplam ücretini yatıracaktır. Yatırdıktan sonra ister gelsin ister gelmesin kaporosu yanar. Bu ücret; yemek, yük taşıma ve tişört ücretidir. Gelmeme durumunuzda bu haklarınız ölür.
Via Sebaste Yolu taş döşeli olduğundan botlarınız kalın tabanlı olmalı. Kamp malzemelerinizi kendiniz getireceksiniz. Katılacağını bildirenler vatsapta kurulacak gruba eklenecektir.
İletişim: yollardelisi - Mehmet Gültekin
vatsap: 05436982698

Yorum Gönder

1 Yorumlar

  1. Maryland has a wealthy sporting historical past, especially within football. Today, the web gambling trade seems to have surpassed the recognition of land-based casinos, attracting tens of millions of players from 카지노사이트.online internationally. As people spend most of their time on the web, not solely at home but additionally when they're out and about, it is simply good enterprise to broaden the web gambling trade. According to figures from Statista, forty six % of Americans acknowledged that they spend 5-6 hours on their smartphone day by day, this didn't include work-related smartphone use.

    YanıtlaSil