Ticker

6/recent/ticker-posts

Advertisement

Responsive Advertisement

Yapıldı-SARSALA-DALAMAN-FETHİYE KOYLARI YÜRÜYÜŞÜ

Yapıldı- KAYAKÖY "ELİFBADE ÇADIR KAMPİNG" YÜRÜYÜŞ ETKİNLİĞİDİR.

Tarih: 21 Nisan 2022 Perşembe 
Saat: 08.00 
Buluşma Yeri: Fethiye Otogarı
Ayrılma Yeri ve tarihi: Fethiye Otogarı 24 Nisan Pazar.

Ayrıntılar aşağıdadır.

Doğanın ve dostluğun tadını çıkaranlar davetlidir. Sorun üretmeye, sorun olmaya, sorun konuşmaya gelenlere kapalıdır.

Ilk gün toplanma ve buluşma.
Kamp alanı Kayaköy merkezde ve Fethiye'ye 10 km uzaklıktadır. Sürekli olarak Fethiye ve Ölüdeniz'e dolmuş vardır. 3 gece sabit kamp olacak.kamp alaninda duş,  wc , mutfak, gece ateşi vardır. Bakkal, market, fırın vardır. Büyük market yok. (Yol uzerinde Hisarönü beldesinde  buyük marketler var.)
Yemek düzeni hep birlikte kamp alanında yapacağız. Kamp bize özel olacak. İsteyenler ücretini kendisi ödemek üzere birgün önce gelebilir ve bitiminde de kalabilir. (Günlük 50 tl)
21 Nisan Perşembe günü saat 09.00'da kamp alanında buluşuyoruz.
Otobüs veya uçakla gelecekler 08.00'de Fethiye'de otogarında olacakmış gibi biletlerinizi alın. Herkes geliş bilgisi versin. Dönüşlerinizi Fethiye otogardan akşam 20.30 itibari ile, Dalaman havaalanından 22.00 itibarı ile alabilirsiniz.
Otobüs veya uçakla gelenler otogarda aynı yerde buluşabilir ve hemen KAYAKÖY dolmuşlarına binip kamp önünde inebilir. Kendi aracınızla da kamp yeri adını gps'e yazarak oraya ulaşabilirsiniz.
Kamp servis aracımız vardır ve 4 gün bizimledir. Araç, yemek, kamping ve diğer masraflar için ortak para toplanacaktır. 
Etkinliğe katılacak olanlar, öncesinde 300 tl kapora yatıracaktır. Çünkü siz gelemediğiniz zaman sizin masrafınız diğer katılımcılara yüklenecektir. Bunu minimuma indirmeliyiz. Aşağıdaki telefon numarası ile görüşünüz.
1.GÜN: 21 Nisan Persembe günü 10.00'da KAYAKÖY - AFKULE - DARBOGAZ yürüyüşü. 14  km.(Denizde yüzme molası, 1 saat) Eşsiz manzaralar eşliğinde bir yürüyüş günü olacak.
2. Gün: 22 Nisan Cuma günü 08.00 - MENDOS DAĞI  ZİRVE günü. 2000 mt. 13 km. Zirvede kiriş (çiriş de derler.) toplama. (Akşam yemeği için.) Fethiye'nin incisine çok güzel görüntüler eşliğinde Mendos Dağı'na çıkıp başka yerden ineceğiz.
3. Gün: 23 Nisan Cumartesi. 13 km. KAYAKÖY -  SOĞUKSU - ÖLÜDENİZ rotasını yürüyeceğiz. Harika manzaralar eşliğinde geçecek bir yürüyüş günü daha olacak. 14.00'te Soguksu'da öğle yemeği ve yüzme molası (2 saat). Bitiş Ölüdeniz'de (1 saat) yüzme.          

4. Gün: 24 Nisan Pazar. 10 km. DALAMAN -  SARSALA KOYU - HAMAM KOYU. Son zamanların en çok konuşulan yürüyüş yollarından biri de Sarsala koyu parkurudur. Sarsala hamam koyu gidiş geliş olacağı için isteyen SARSALA koyda kalabilir. Yürüyenler için Kleopatra hamamında yemek ve yüzme molası. Dönüşte DALAMAN Kayacık sahilde günbatımı ile etkinlik sona erecektir.


Rehberler 
Oğuz Kolak
Fehim Bayram
Sefai Güner
Iletişim için Oğuz Kolak: 533 636 8323

Yorum Gönder

0 Yorumlar