Ticker

6/recent/ticker-posts

Advertisement

Responsive Advertisement

ISAURIA YOLU YÜRÜYÜŞÜ (GÜZ) 26-29 EKİM 2024

Sportif amaçlı doğa yürüyüşü aktivitesidir. Yürüyüş, yeni yaptığımız Isauria Yolu'nun tanıtımı için yapılmaktadır, maddi bir amaç güdülmemektedir.

Isauria Yolu'nun 3. etabı olan Bozkır Belenilvat (Akseki) parkurunu yürüyeceğiz. 

1. Etap: Ermenek - Sorgun Yaylası - Sbide Antik Kenti - Y. İzvit - A. İzvit - Dimetiopolis Antik Kenti - Çetmi Yaylası - İt Deresi - Ayı Boğazı Kanyonu - Bolay Köyü - Karahisar - Davlas - Avşar Köyü - Bucaklı Köyü - Avşar Köprüsü - Ilıcapınar Köyü - Ardıçlı Köyü - Sazak Köyü (Taşkent İlçesi) 

2. Etap:  Sazak Köyü - Roma Köprüsü - Mernek Köyü - Roma Köprüsü - Sayboğazı Kanyonu - Külaf Dağı - Astra Antik Kenti - Bolat Köyü - Eğiste Köyü - Eğiste Gölü - Yelbeği Köyü - Işıklar Köyü - Isauria Nova Antik Kenti (Zengibar Kalesi) - Yazdamı Köyü - Tepearası Köyü - Kanlı Böğet - Isauria Vetus (Bozkır İlçesi) Bu etapları da önümüzdeki aylarda yürüyeceğiz. 

3 gece kamplı 4 gün 3. etabı yürüyeceğiz. Dağlara, ıssızlığa doyacağınız bir etaptır. 

Türsab No:13476
Buluşma tarihi:26 Ekim 2024 
Buluşma Saati: 08:30
Buluşma yerimiz: Konya otogarı

Katılım ücretlidir. Üzgünüz ki hırsızlar destek bulurken yolu yapan biz olmamıza karşın, hiçbir destek bulamamaktayız. Otogardan alıp 4. gün akşamı otogara bırakana kadarki tüm taşımalar, 3 öyün yemek içinde olacak biçimde hesaplanacaktır. Katılımcılara Isauria Yolu'nun kitabı ve çarşaf haritası armağan edilecektir. Kişi başı en fazla 5000 tl olacağını öngörmekteyiz. Toplu bir etkinlik ücreti yoktur.  Bu bir sportif amaçlı dağcılık etkinliğidir. Maddi bir beklentinin olmadığı, herkesin kendi masrafını karşılayacağı bir etkinliktir. Para toplamayacağız, hesaplara da para gönderilmeyecek. Etkinlik günü içimizden bir arkadaşımız görev alıp araba parasını o toplayacak, diğer bir arkadaşımız yemek paralarını toplayacak vs o şekilde ödeyeceğiz. Çünkü Konya BŞB, Turizm ve Tanıtım Şube Müdürlüğü beni ve şirketi sürekli olarak şikayet etmektedir. Ya da birine şikayet ettirmektedir. (Şimdi ne yapacaksın Süres Süres Süres Süreyyaaa Süreyyaaa... :::))))

Kamp yükünü araçlar taşıyacak. 3 öyün yemek verilecek.

Kamp yerlerinde su var.
1. Gün: Bozkır - Çat Köyü - Dere Köyü (14 km)
2. Gün: Dere Köyü - Sorkun Köyü - Diklitaş Yaylası - Dipsizgöl. Dipsizgöl'de kamp. (19 km)
3. Gün: Dipsizgöl - Sultan Muğarı Yaylası - Boğazyurt Yaylası - Halkalıyazı Yaylası - Kalandras (21 km) Kalandras kamp.
4. Gün: Kalandras - Çimi Köyü - Hüsamettin Köyü - Belenilvat Köyü (15 km) Eve dönüş.
Dönüş için akşam 19:00 Seydişehir; 20:00'de Konya otogarın; 21:00 gibi Konya havaalanından biletlerinizi alınız.
Etkinlik 40 kişilik planlanmaktadır.

Trenle dönecekler için kolaylık sağlanır. 
Katılım için her şey kesinleştikten sonra ad yazdırınız. Sportif amaçlı doğa etkinliğidir. Kar amacı olmadığından, vazgeçmeler bizi zora sokmaktadır. Adımı yazdırayım da o zaman gelince bakarız anlayışında olanlar kesinlikle katılmasın. Katılımcılar aşağıdaki numaralarla vatsaptan bağlantı kurarak ad yazdırmalıdır.



Türkiye Dağcılık Federasyonu Yaz ve Kış Yürüyüş Lideri - Mehmet Gültekin: 05436982698
Türkiye Dağcılık Federasyonu Yaz ve Kış Yürüyüş Lideri - Fedai Erkocaoğlu: +90 532 546 07 30

Yorum Gönder

0 Yorumlar