Ticker

6/recent/ticker-posts

Advertisement

Responsive Advertisement

KARYA YOLU BODRUM ROTALARI 26-29 Ekim 2023-Yapıldı

KARYA YOLU - BODRUM ROTALARINDA 3 GECE 4 GÜN

Güzel Bodrum'un güzel köylerinden, güzel koylarından geçecek olan bu yürüyüşümüz diğer yürüyüşlerimize göre daha konforlu ve kolay olacaktır. Konaklayacağımız yer olan Mazı-Hurma Koyu'nun tadını çıkarmak da istiyoruz çünkü.
Etkinliğimiz tatiltreni turizm acentası tarafından yapılmaktadır. 
Türsab No: 13476

Konaklamalar apart otelde olacaktır. Otelimiz Bodrum'un incisi Mazı Köyü'nün sahilinde, denize sıfır yemyeşil mandalina bahçeleri arasındadır. Odalar 4 kişilik olup her odada duş, tuvalet, klima, mutfak bulunmaktadır. 

Herkes kendi akşam yemeğini kendi odasında kendisi hazırlayacaktır. Öğle kumanyası ve kahvaltılar ücretin içindedir. Toplu yapacağız.

Buluşma saati: 8.30
Buluşma Yeri: Yeni Bodrum Otogarı (Torba)
Dönüş için uygun saat: 17.00'den itibaren otobüs, 19.00'dan itibaren uçak biletlerinizi alabilirsiniz. (Bodrum otogardan her uçuştan 2 saat önce otobüs kalkmaktadır.)
Katılım ücreti: 3500 TL (Otel konaklama ve ulaşımlar içinde.) 

Program şu şekildedir:

1. Gün: Bodrum - Kızılağaç Köyü (11 km.) Bodrum merkezde, İçmeler'den yürüyüşümüze başlayacağız. Bodrum'u bir de kuş bakışı görmek isteyenler için güzel bir rotadır. Yüksek tepelerden geçen bu rota Kızılağaç Köyü'nde son bulacaktır. Rota kolaydır. Buradan araçlarımız alıp bizi, Mazı'daki otelimize bırakacaklardır. Akşam Mazı'da konaklama.

2. Gün: Kızılağaç Köyü - Kargıcak Koyu (14 km) Çam ormanları içinde geçecek olan yürüyüşümüz Bodrum'un şirin köyleri olan Çilek ve Alazeytin ve Çiftlik köylerinden geçecektir, Çiftlik Köyü'nün kahvesinde mola verdikten sonra son 4 km'yi de yürüyerek günün son parkurunu da yürümüş olacağız. Rota kolaydır. 
3. Gün: Kargıcak Koyu - Kissebükü (Anastasiapolis) Koyu (12 km) 
Tamamı sahilden giden bir rota olup tertemiz el değmemiş koylarda deniz molaları vererek yürüyeceğiz. Yürüyüşümüz Kissebükü'nün yukarı tarafına yürüyerek son bulacaktır. Aracımız bizi buradan alarak Mazı'daki otelimize bırakacaktır. 
4. Gün: Kissebükü - Mazı (10 km) Son gün yürüyüşümüz manzaralı tepelerden ve el değmemiş koylardan geçecektir. Mazı'da yürüyüşümüz bitince araçlarımıza binerek Bodrum otogarına bırakılacağız. 

İletişim için: yollardelisi sosyal medya hesapları 
Whatsapp: +90 5436982698 

Yorum Gönder

0 Yorumlar