Ticker

6/recent/ticker-posts

Advertisement

Responsive Advertisement

LIKYA YOLU - 20-21-22-23 Nisan 2024-yapıldı.

Bu yürüyüş, tatiltreni turizm tarafından yapılmaktadır. 
Türsab No: 13476

2 yılda 4 günlük yürüyüşlerle Likya Yolu'nun tamamını yürüyoruz. 19 Mayıs haftası 4 gün Ölüdeniz başlangıçtan Gavurağılı'na kadar yürümüştük. Şimdi sırada Patara- Kaş parkuru var. Rota çok güzel. Kaçırmayın. Önceki yürüyüşe katılanlar özellikle kaçırmasınlar. 
Kamp alanımız Bezirgan Köyü'nde Derviş abimizin kamp alanıdır. Araçlar kamp alanından alıp yürüyüş bitiminde kamp alanına getirecektir. Kamp alanında duş, tuvalet vardır. 

Buluşma Yeri: Fethiye Otogarı
Buluşma Saati: 08.30

Yükü araç taşıyacaktır. Taşıma, kampta kendi çadırınızla konaklama, kahvaltılar, öğle kumanyaları ve akşam yemeği bu ücretin içindedir.
Ayrılma Yeri: Fethiye Otogarı
Ayrılma Saati: 17.00 itibarı ile Kaş otogarından18.00 itibarı ile Fethiye otogarından kalkışlı otobüslerden biletinizi alabilirsiniz. 

Başlangıç Fethiye Otogarı, bitiş Fethiye Otogarı

Herkes kendi isteği ile katıldığı için sakatlanma, hastalık, yaralanma, düşme, kalp krizi gibi her türlü sağlık sorunlarından kendileri sorumludur. Başkarına gelecek bir olumsuzluktan dolayı hiçbir kişi ve kurumu sorumlu tutmayacaklarını otomatik olarak kabul etmiş sayılırlar. Varsa sağlık sorunları, bunu yürüyüş liderlerine bildirmekle sorumludurlar.
1. Gün: Patara - Delikkemer - Akbel parkuru. Bir günlük parkurdur. İlk gün olduğu için, haliyle geç başlayacağımızdan akşam karanlığına kalabiliriz. 
2. Gün: Kalkan - Bezirgan - Sarıbelen - Gökçeören (21 km) Akbel - Kalkan - Bezirgan çıkışını (rota sfalt olduğundan) aracımızla geçiyoruz. Yürüyüşe Bezirgan çıkışından başlıyoruz ve gittikçe muhteşemleşen Kalkan görselliğinde Bezirgan'a kadar yürüyoruz. Sonra Sarıbelen ve Gökçeören'e kadar yürüyor, Gökçeören Köyü'nden aracımız alarak Bezirgan'daki kamp yerine getiriyor.

3. Gün: Gökçeören - Hacıoğlan Deresi - Phellos - Çukurbağ Köyü (24 km) Yolun 11 km'si toprak yoldur. Bu nedenle 24 km gözünüzü korkutmasın.

4. Gün: Çukurbağ - Antiphellos (Kaş). (11 km). Kaş'ın yukarısındaki dağdan bütün Kaş'ı, Meis'i izleyeceğimiz inanılmaz bir görselden geçeceğiz. 

Yürüyüşümüz öğle üzeri bitecektir. Ancak siz dönüş biletinizi 15.00'ten önce almayın. Ne olur ne olmaz.

İletişim:
Mehmet GÜLTEKİN
05436982698

Alperen UYSAL
+90 545 497 94 69

Yorum Gönder

0 Yorumlar