Ticker

6/recent/ticker-posts

Advertisement

Responsive Advertisement

LİKYA YOLU BAŞLANGIÇ ROTASI yapıldı

Türsab No: 13476

Etkinlik 3 gece 4 günlük olacaktır.

Tarih: 18,19,20,21 Mayıs 2023


Konaklama Elifbade kampingte olacaktır. Dileyenler farkını ödeyerek bungalovda kalacaktır.

Ücret: Çadır kamplı, kahvaltı, akşam yemeği, öğle kumanyası içinde 1800 tl. Duş, tuvalet ortak kullanmalı.

2 kişilik klimalı, tuvaletli, duşlu bungalov oda konaklama, kahvaltı, akşam yemeği, öğle kumanyası içinde 3600 tl.


Fethiye Ovacık'tan başlayıp Kozağaç, Kirme, Faralya, Kabak Koyu, Alınca, Yediburunlar, Gey, Bel, Belceğiz, Gavurağılı parkuru yürünecektir. 

Yürüyüşümüz doğanın ve dostluğun keyfini çıkarma amaçlıdır.

Konaklama Kayaköy Elifbade Kamping'te sabit olacaktır. Sabah kahvaltısı, öğlen kumanyası ve akşam yemeği ücrete dahil olup dileyen çadırda dileyen klimalı-duşlu-tuvaletli bungalovlarda konaklayacaktır.

Bu bölgede özgürce kamp yapmak günden güne zorlaştığı için kamping konakalamalı yapacağız. Hem yürüyüşten sonra keyifli vakit de geçireceğiz.

1. Gün: Fethiye otogarında buluşma. Buradan aracımıza tüm eşyaları araca yükleyerek, yürüyüş çantamızı hazırlayarak bineceğiz. Yürüyüş başlangıcında yükümüzü araçta bırakıp yürüyüş çantalarıyla yürüyüşe başlıyoruz.  Aracımız Elifbade Kampinge gidecek kamp malzemelerimizle. Ovacık - Kozağaç - Kirme - Faralya (Kelebekler Vadisi) yürüyüşü. 14 km. Yürüyüş bitiminde araç bizi Faralya'dan alıp kamp yerimize 20 dakikada bırakacaktır. 

2. Gün: Aracımız bizi 20 dakikada Faralya'ya bırakacaktır. Buradan Aktaşlar parkurundan Kabak Koyu'na yürüyeceğiz. (16 km) Çok güzel bir deniz rotası.

3. Gün: Kayaköy'de uyandıktan sonra Kabak Koyu'na aracımız bırakacak. Kabak Koyu - Alınca - Yediburunlar (Gey) (16 km) Gey'den araçlarımız bizi alıp Kayaköy'e getirecek.

4. Gün: Kahvaltı sonrası araçlar bizi Gey Köyü'ne bırakacak. Gey - Bel - Belceğiz - Gavurağılı. (13 km) Aracımız bizi buradan alarak Fethiye merkeze getirecek ve etkinlik böylelikle sona erecek. Dönüş biletlerinizi Fethiye'den 19.00 itibarı ile alabilirsiniz.

İletişim: whatsap: 05436982698

Yorum Gönder

0 Yorumlar