Ticker

6/recent/ticker-posts

Advertisement

Responsive Advertisement

yapıldı-LİKYA YOLU YÜRÜYÜŞÜ (28-31 Ekim)


Aşı olmayanlara kapalı bir etkinliktir.

Tarih: 28-31 Ekim 2021(3 gece 4 gün)
Buluşma Yeri: Antalya Otogarı
Saati: 08.30

Dönüş otobüs biletlerinizi Antalya otogarından18.00'den sonra (18.00 içinde), Antalya havaalanından 20.00'den sonra (20 içinde) alabilirsiniz.
Değerli arkadaşlar, sonbaharda yürümek için Likya Yolu'nun en güzel rotasını seçtik.

Önce şartlar:
Etkinliklerimiz eski dostların buluşması, birlikte güzel vakit geçirmesi biçiminde yürür. Yeni katılan dostlarla da eğlenceli dört gün dağ bayır yürüyoruz. Yoruluyoruz, terliyoruz, üşüyoruz ama akşam kamp ateşi başında sohbet başlayınca  tüm yorgunluk unutuluyor. Kamp yükümüzü traktör taşıyacak. Ortak yemek yapılacak. Masraflar ortadan bölünecek. Ancak son anda vazgeçmeler olduğundan paranın tamamını gönüllü bir arkadaşımızın hesabına yatırmanız gerekmektedir. Bu kişi gelemediği zaman verdiği parayı geri istemeyecektir. Gelememe mazereti ne olursa olsun, gelemediği zaman katılımcılara fazladan masraf olacağı için bunu geri ödeyemeyiz. Katılımcılar eğer sözü edilen hesaba para yatırmışsa buradaki uyarıyı kabul etmiş demektir. 
ÖYÜNLER:İlk günün akşamı tavuk, 2. günün akşamı köfte mangal, 3. günün akşamı koyun şiş menümüzdür. Tencere yemeği fazla malzeme gerektiriyor. Kahvaltıda zeytin, peynir, yumurta, reçel bal, tereyağı, domates, hıyar, çay olacak. Öğle arasında ise peynir, zeytin domates ekmek arası olacak.
Lojistik için ve yemekler için ortak para toplanacaktır. 
 
Katılım için son tarih: 20 Ekim 2021'dir. 
Antalya otogarından alıp Antalya otogarına bırakma (köy dolmuşuyla) ulaşımlar ve yemekler içinde. 

Etkinlik 17 kişiliktir. En az 10 kişi toplanınca yapılır.

28 Ekim sabahı 08.00'de Antalya otogarında buluşuyoruz. Buradan köy dolmuşlarıyla Göynük Kanyonu'na varıyoruz.

1. GÜN: Göynük Kanyonu - Göynük Yayla (14 km.) Hep çıkış. Mayo, şort yanınıza alın, kanyonda yüzeceğiz.

2. GÜN: Göynük Yayla - Gedelme - Yayla Kuzdere (15 km) Gedelme köyü kamp.

3. GÜN: Yayla Kuzdere - Tahtalı Dağı geçişi - Beycik Köyü (20 km) Beycik'te pansiyon konaklama. Son gece olduğu için burada mangal partisi.

4. GÜN: Beycik - Ulupınar Yürüyüşü (9 km) Ulupınar'da yürüyüş bitimi. Buradan herkes dolmuşlarla Antalya otogarına ulaşacak.

Yorum Gönder

0 Yorumlar