Ticker

6/recent/ticker-posts

Advertisement

Responsive Advertisement

KALİMNOS ADASI TIRMANIŞ PROGRAMI - 2016


 

16-19 Temmuz 2016 3 gece 4 gün Yunan Adaları Turu ve Kaya Tırmanışı.

Kalymnos adasında her 5 kişi için bir araba kira bedeli, Kalymnos’ta 2, Kos’ta 1 gece otel konaklama, Turgutreis-Kalymnos, Kalymnos-Kos, Kos-Turgutreis feribot geçişleri dahil 4 günlük fiyat 175 AVRO’dur.

İsteyenler, 2 avroya Telendos adasına, 12 avroya Leros adasına da gidip gelebilir. Kos’u zaten göreceğimiz için, 4 Yunan adası görme fırsatını da düşününüz.

1.      1. GÜN: Sabah 11.00’de Kalymnos’ta olacağız. Kalymnos adasının Pothia kentinde buluşma. Kiralanmış araçlarımızla Mousouri Köyü’ndeki otelimize hareket.  Otele yerleşme. Öğle yemeği. Araçlarımızla ada turu. Güzel koylarda denize girme. Akşam yemeği. Adanın başkenti Pothia’da akşam gezisi.

2. GÜN:Sabah 11.00’e kadar kahvaltı, hazırlık. Kaya tırmanışı için Mausouri Köyü’nün meşhur sarkıtlı kaya rotalarına gideceğiz. Burası mağara olduğu için sadece güneş batarken güneş görür ve sadece o saatte sıcak olur. On binlerce rota var. Birçoğunu deneme şansımız olacak. Kaya Tırmanışı mecburi değildir. İsteyenler denizin ve Yunan kültürünün tadını çıkarabilirler. Kaya tırmanışından sonra komple ada turu yapacağız. Emporious sahili, Vathia ve cennet koyları gezeceğiz, denize gireceğiz

3. ve 4. GÜN:Feribotla Kos’a geçeceğiz. Otele yerleşme ve ertesi gün saat 17.00’ye kadar serbest zaman. Akşam saat 17.00’de Turgutreis’e dönüş.

İsteyenler programa katılmayıp hemen yakındaki Telendos adasına gidip dönebilir. Telendos çok küçük bir adadır. Bir gün orası için çok fazladır. Feribot 2 Euro’dur. Daha büyük bir ada olan Leros adalarına günübirlik gidip gelebilirsiniz. Toplamda 4 ada gezmiş olursunuz. Son gün Kos’ta kalacağımız için.

Mousouri’ye dönüş vakti…

Yunanistan’da yemek pahalı olduğundan Kalymnos’ta iken, otelin herkese açık mutfağını kullanacağız. Tabak, mangal, ocak vs. var. Bunları kullanabileceğiz. Kos’ta böyle bir imkanımız olmayacak. Orada Yunan yemeklerini tatma fırsatımız olacak.


Yorum Gönder

0 Yorumlar